Fırsat Satılık Hazır Açılmaya Uygun 100-110 Cap Total 3x Database

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ramuvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevaplar15
Görüntüleme151
Discord
Ramuvo
Mevcut Bakiye
0 ₺
Selamlar cogunuz piyasadan beni tanırsınız hali hazırda kendi databaselerimi satışa sunmaya karar verdim aynı sistemi yapmak için hem saatlerce uğraş hemde extra fazla ücret ödemenizden kurtaracak bu sistemlere ekleme yaparak sorunsuz sunucunuzu açabilirsiniz databaselerim temiz ve sıkıntısız 2000+player ile oynatılmıştır fiyatları da edit event ücretlerine bakaraktan bana göre (piyasaya hakim olduğum için ) gayet ucuz tutulmuş ve ayrıca eventler database gömülüdür eventler için extra bot vs satın almanıza gerek kalmadan istediğiniz zaman aktif kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır

Meis Online 100 cap (25.000₺)

💥 Size hiçbir şey sunmayan sunucularda oynamaktan sıkıldınız mı? Daha fazla aramanıza gerek yok, çünkü Meis Online işte burada, sahneyi değiştirmek için geliyor! 🎮

[/ISPOILER]

Sparta Online 100 cap (30.000₺)

[/ISPOILER]
Sroworld Online 110 cap (30.000₺)
bhqjC.png

bhd75.png

bhd7o.png

bhd71.png

bhd7B.png

bhd7G.png

bhd7P.png

bhdIz.png

bhdIM.png

[/ISPOILER]

Son düzenleme:
Hayırlı satışlar dilerim, resimler bulanık görünüyor.

hacı ona bakarsan öneri almadığım dbleri kullanmıyorum fakat bilgili kişilerden tavsiye alarak kullanıyorum ben zaten onu kullanmam içeriğini alır geçerim senin burda bunun satman pek etik değil onu söylüyorum aslında.

hacı ona bakarsan öneri almadığım dbleri kullanmıyorum fakat bilgili kişilerden tavsiye alarak kullanıyorum ben zaten onu kullanmam içeriğini alır geçerim senin burda bunun satman pek etik değil onu söylüyorum aslında.
Database kendilerininse satılmasında ne gibi etik olmayan bir durum var ? Yani senin dediğinden şunu mu anlamalıyız ; piyasada paylaşılan dbleri mi satıyor arkadaş ?

Hocam yapay zekaya sorarak cevap verme kendi fikrini söyle bana drekt sorduğun soruyu hiç anlamadım.
database bana ait dostum ayrıca hali hazırda sana bahsettiğim gibi evet indirip içerikleri kullanabilirsin bu normal fakat o db yi alıp açtığın zaman açıklar mevcut oyun 2 gün sürmeyecektir demek istediğim olay şu paylaşılan db de hatalar mevcut benim kendi elimdeki alt yapı sorunsuz bundan bahsediyorum

2,112Konular
3,010Mesajlar
552Kullanıcılar
BraulotelliSon üye
Geri