vSro Paylaşım Tek karakter ile bard (Dance & Tambour) açma - Joymax Hub

Cevaplar6
Görüntüleme254
Web sitesi
www.vsroeventbot.com
Discord
Promaker
Mevcut Bakiye
180 ₺
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir bu konu hakkında herkes bir denemeler yapmış yapmış fakat gördüğüm kadarıyla mantıklı bir sonuca varılamamıştır.
Kendi deneme, yanılma yöntemim ile hiç bir action_overlap değerini değiştirmeden açılan dance skill girdilerini burada sizlerle paylaşıyorum.

Dance.pngTxt olarkakta buraya ekliyorum:

Ekli dosyalar

Hello friends,
Many people have been trying to figure out a solution to this problem for a long time, but as far as I can see, no logical conclusion has been reached.
Here I am sharing the dance skill inputs that I obtained through trial and error, without changing any action_overlap values.

***Hidden text: Cannot be quoted.***

Ekli dosyayı görüntüle 70I'm also attaching it here as a text file:
NICE job

Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir bu konu hakkında herkes bir denemeler yapmış yapmış fakat gördüğüm kadarıyla mantıklı bir sonuca varılamamıştır.
Kendi deneme, yanılma yöntemim ile hiç bir action_overlap değerini değiştirmeden açılan dance skill girdilerini burada sizlerle paylaşıyorum.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Ekli dosyayı görüntüle 70Txt olarkakta buraya ekliyorum:
Paylaşim için teşekkürler

Merhaba arkadaşlar,

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Ekli dosyayı görüntüle 70Txt olarkakta buraya ekliyorum:
tesekkurler

2,112Konular
3,010Mesajlar
552Kullanıcılar
BraulotelliSon üye
Geri